Afsluiting 2022

Bent u al bezig met de afsluiting van 2022. Onze tools helpen u daarbij.

Jaarrekening 2022

Nu het jaar “bijna” is geëindigd is het ook weer de tijd om een jaarrekening op te stellen. Hoe doet u dit? Typt u nog alle cijfers handmatig over in Excel of Word met een grote kans op fouten. Nu zijn er partijen met mooie tools om jaarrekeningen op te stellen (zoals Caseware). Echter om eenmalig een paar jaarrekeningen op te stellen is een licentie bij dergelijke partijen best wel prijzig. Bent u toch op zoek naar een tussenoplossing dan kunt u ons geautomatiseerd sjabloon gebruiken. Uw saldibalans wordt ingelezen en op basis van deze cijfers wordt een jaarrekening gegenereerd. Toch nog een laatste wijziging in de cijfers? U kunt deze eenvoudig aanpassen in de saldibalans, waarna deze overal in de jaarrekening wordt gewijzigd.

Ook voor administratiekantoren die liever de jaarrekeningen van cliënten in Excel opstellen is deze tool zeer geschikt.

Facturatie

Maakt u uw facturen nog handmatig in Excel of Word? Met onze tool begint u 2023 met een geautomatiseerde facturatietool. Eenvoudig alle regels registreren en de stamgegevens van uw debiteuren. Met een druk op de knop draait u uw factuur uit. Later zoekt u alles makkelijk terug.

Omzetbelasting

De omzetbelasting lijkt in eerste opzicht een eenvoudige belasting. Maar er komen toch al snel ingewikkelde aspecten bij kijken. Houdt u bijvoorbeeld wel rekening met de suppletiegrens van € 1.000,-. Deze grens is ook van toepassing indien u in een maand te weinig omzetbelasting hebt aangegeven. Met onze tool Omzetbelasting rekent u makkelijk de omzetbelasting na. Als de Belastingdienst vragen heeft zijn deze ook makkelijk te beantwoorden door de onderbouwing die deze tool levert.


Geplaatst

in

, , ,

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie