TS-Z.nl vernieuwt en verbetert

TS-Z.nl is een website die gespecialiseerd is in het verkopen van Excel tools. Recentelijk heeft de website een update ondergaan en zijn er verschillende verbeteringen doorgevoerd om de gebruiksvriendelijkheid te vergroten.

Een van de grootste veranderingen op de website is de toevoeging van video’s die gebruikers helpen bij het vinden van de juiste tool. Dit maakt het makkelijker om te begrijpen wat de mogelijkheden van de tool zijn.

Een andere verbetering is de snellere levering van producten. Na betaling worden de bestelde items direct via e-mail toegestuurd, waardoor u niet hoeft te wachten op verzending en verwerking. Dit is een welkome verbetering voor klanten die hun tool snel nodig hebben.

De website zelf is ook verbeterd om de gebruikerservaring te verbeteren. Het ontwerp is nu overzichtelijker en makkelijker te navigeren, wat het makkelijker maakt om de producten te vinden die u zoekt.

De website biedt nu ook meer informatie over elk product, inclusief afbeeldingen, specificaties en klantbeoordelingen.

Kortom, de update van de TS-Z.nl website heeft gezorgd voor verschillende verbeteringen die de gebruikerservaring en het online bestellen aanzienlijk verbeteren. Het toevoegen van video’s voor uitleg van producten en de snellere levering van bestelde producten zijn welkome veranderingen.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie