Alles verbonden met een auditfile (XAF / ADF)

De Voordelen van het Gebruik van een Auditfile

Een auditfile is een computerbestand dat alle details en financiële feiten van een organisatie’s administratie opslaat. Hier zijn enkele voordelen van het gebruik van een auditfile:

  1. Zelfoverzicht van Financiën: Met een auditfile heb je altijd een handig overzicht van de financiële situatie van je bedrijf. Dit helpt bij het bijhouden van financiële transacties en het snel raadplegen van relevante informatie.
  2. Efficiënte Belastingcontroles: Tijdens belastingcontroles door de Belastingdienst is een auditfile essentieel. Het stelt je in staat om snel alle benodigde informatie te presenteren, waardoor de controle efficiënter verloopt.
  3. Overdraagbaarheid: Je kunt auditfiles delen met de Belastingdienst of je accountant. Dit vereenvoudigt de communicatie en zorgt voor nauwkeurige gegevensuitwisseling.
  4. Bescherming van Gegevens: Auditfiles zijn veilig en beschermd tegen ongeautoriseerde toegang door derden1.

Het Converteren van Auditfiles naar Excel met TS-Z Auditfiles

TS-Z Auditfiles biedt een oplossing voor het converteren van auditfiles naar Excel. Hier is hoe je het kunt doen:

  1. Open je Auditfile: Gebruik de knop “Open auditfile” om het gewenste auditfilebestand te selecteren (ADF, XAF of XAS). Het programma identificeert de bestandsversie en begint met het importeren van mutaties.
  2. Kies Conversieopties
  3. Analyseer de Gegevens: Eenmaal geïmporteerd, kun je de gegevens binnen de tool analyseren. Er is ook een tool voor Salaris auditfiles.

Door auditfiles naar Excel te converteren, krijg je inzicht in je hele grootboek, waardoor het eenvoudiger wordt om details

Verken TS-Z Auditfiles en ontgrendel de kracht van auditfileconversie!


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie